Afgelopen week had ik een opstelling om de innerlijke dynamiek en patronen van zelfbeelden en belevingswerelden die zijn ontstaan uit de geschiedenis van een cliënt te ontdekken. Alles begint bij diep bewust worden voordat je inzicht kunt krijgen in relatie tot jezelf en anderen, en hoe je basiszelfvertrouwen is gevormd. Hierbij worden ook onvervulde levensbehoeften uit je geschiedenis zichtbaar, wat zich meestal vertaalt naar bepaalde relatiepatronen in je leven.

Met opstellingswerk kun je diepgaand inzicht verwerven in deze dynamiek en patronen. Dit proces helpt je bewust te worden van onvervulde behoeften, ontwikkeld basiszelfvertrouwen en kwetsuren uit het verleden, en hoe deze zich herhalen en een terugkerend karakter hebben gevormd in je leven en relaties.

Het doel van mijn coachtrajecten is dat je leert hoe je jezelf kunt begeleiden en goed voor jezelf kunt zorgen door er eerst volledig voor jezelf te zijn en bewust te worden van wat aandacht nodig heeft. Dit stelt je in staat nieuwe perspectieven en inzichten te verwerven op terugkerende patronen, zoals ontevredenheid in relaties of andere uitdagingen met jezelf. 

Door verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen relatiepatronen die zijn ontstaan door je geschiedenis, ontstaat er meer ruimte voor zelfliefde, begrip en vriendelijkheid. Hierdoor kun je met meer vrijheid, energie, authenticiteit en kracht in het leven staan, beter uitdagingen aangaan en doen wat echt goed voelt en waar je naar verlangt.

Loop je tegen bepaalde uitdagingen aan en ervaar je ontevredenheid in je relatie met jezelf en anderen? Neem dan contact op voor een persoonlijke intakeafspraak.

Voel je welkom!